Αρχική Σελίδα

Sino Inflatables Co., Ltd. (Guangzhou)

Εταιρικό Προφίλ

 

Κίνα Sino Inflatables Co., Ltd. (Guangzhou) Εταιρικό Προφίλ 0
 
Η Sino Co. Inflatables, ΕΠΕ (Guangzhou), ένα από αναπτύσσει τους διογκώσιμους κατασκευαστές στην Κίνα, ιδρύθηκε το 2008. Από ιδρυμένο, Sino Inflatables έχει ειδικευτεί στο σχεδιασμό, παράγοντας το Ν πωλώντας τα ικανοποιητικά, καινοτόμα ακριβή διογκώσιμα προϊόντα Ν
 

Με την πεπειραμένους επαγγελματικούς ομάδα σχεδίου και τους εξειδικευμένους εργάτες του στην επιχείρηση, Sino Inflatables έχει δεσμευθεί στη βελτίωση των τυποποιημένων και καινοτόμων προτύπων σχεδίου ποιοτικού ελέγχου του, τη συλλογή της άριστης εμπειρίας παραγωγής, την οδήγηση της εγχώριας αγοράς στην Κίνα και την τοποθέτηση τεράστιες προσπάθειες oversea στις αγορές.

 

Μέρη εκμετάλλευσης των επαγγελματικών εξοπλισμών όπως η αυτόματος-κοπή των μηχανών, ακριβείς ράβοντας μηχανές, Ν υψηλής θερμοκρασίας. μηχανές συγκόλλησης θερμότητας κ.λπ., έχουμε προσπαθήσει για να παραγάγουμε τις ασφαλέστερες πιό precisest διογκώσιμες μονάδες Ν για τους πελάτες μας όσο το δυνατόν περισσότερο.

E.g. Εμείς πάντα βαρέων καθηκόντων, μη τοξικό και ελαφρύ υλικό διαταγής συνήθειας 1000D ή ανωτέρω για να ισχύσει σε παραγγελία όλα τα διογκώσιμα παιχνίδια ή τα διαλογικά παιχνίδια μας, και συνήθειας ισχυρότερος μουσαμάς PVC 0.9mm ή 0.6mm για τα αεροστεγή διογκώσιμα προϊόντα μας κ.λπ. Καθιστούν τα inflatables μας ανθεκτικά, ασφαλή και εύκολα να φέρουν την κίνηση Ν.

Αυτό που είναι περισσότερος, οι όλες διογκώσιμες μονάδες μας είναι διπλός και τετραπλάσιος που ράβεται σε όλες τις τονισμένες περιοχές με τα αμόλυβδα βαρέων καθηκόντων νήματα, και οι όλες αεροστεγείς διογκώσιμες μονάδες μας είναι θερμότητα που ενώνεται στενά από την υψηλής θερμοκρασίας μηχανή με τον παρόμοιο ενισχύουν τη δομή.

Για να εξυπηρετήσουμε την εξωστρεφή φύση του παιδιού, κάνουμε πάντα τα παιδιά ή τα παιδιά τις διογκώσιμες μονάδες χρησιμοποιώντας τα λαμπρά και φωτεινά χρώματα, και η ομάδα σχεδίου μας είναι καλή στην εφαρμογή των κατάλληλων χρωμάτων και των σχεδίων τις σε όλες διογκώσιμες μονάδες μας.

 

Όλες εκείνες οι προσπάθειες έχουμε βάλει πρόκειται να προσπαθήσουμε να φέρουμε τις ημέρες χρηματοκιβωτίων και διασκέδασης παιδιών παιδιών Ν, για να δώσουμε στους γονείς έναν ασφαλή χώρο για να δούμε την ευτυχή αύξηση των παιδιών τους, και για να βουίξουμε την επιχείρηση των συνέταιρων μας σε όλο τον κόσμο.

 
Θερμά υποδοχή για να επισκεφτεί το Sino κόσμο Inflatables: το www.inflatalebouncyhouses.com
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Sino Co. Inflatables, ΕΠΕ (Guangzhou)ιδρύθηκε το 2008, έχει εργαστεί στο διογκώσιμο τομέα για περισσότερο από 10 έτη  Τώρα είμαστε η reputative επιχείρηση που συνδυάζει την ικανότητα του σχεδίου, της παραγωγής, των πωλήσεων, του cOem της & του ODM μετά από 10 έτη ανάπτυξης, η επιχείρησή μας κρατά τώρα την περιοχή εργοστασίων 5000 τετραγωνικών μέτρων, με ολόκληρο ένα σύνολο εξοπλισμών για inflatables και συγκόλλησης θερμότητας inflatables στο εργοστάσιο.


Το 2008, η οργάνωση επιχείρησης ένα μικρό εργαστήριο σε Liwan Distriction, Guangzhou, Κίνα, και κυρίως παραχθείσες αψίδες, σκηνές κ.λπ. για την εγχώρια αγορά στην Κίνα.


Το 2009, η επιχείρηση άλλαξε τα κύρια προϊόντα της στα διογκώσιμα παιχνίδια, όπως τις διογκώσιμες ψευτοπαλλικαράδες, τις διογκώσιμες φωτογραφικές διαφάνειες κ.λπ., και το εργαστήριό του έχει αλλάξει σε ένα εργοστάσιο περίπου 1000 τετραγωνικά μέτρα.

 

Το 2010, η επιχείρηση καθιέρωσε το τμήμα εξωτερικού εμπορίου της και άρχισε να διαφημίζει σε Alibaba, και από τότε, την επιχείρηση που επεκτάθηκε γρήγορα μετά από τη συσσώρευση εμπειρίας ετών, κερδίσαμε τα μέρη των ευνοϊκών σχολίων για τα inflatables μας από τους πελάτες και τους αγοραστές overson στο σπίτι.

 

Το 2013, η επιχείρηση επέκτεινε την παραγωγή και την κλίμακα πωλήσεών της περαιτέρω, και το εργοστάσιο χτίστηκε πρόσφατα σε μια περιοχή 3000 τετραγωνικών μέτρων για το ποσό πώλησης, αυτό reachs arund 500.000 δολάρια.


Το 2015, η επιχείρηση επένδυσε περίπου 250.000 δολάρια για να αναζωογονήσει τους εξοπλισμούς παραγωγής της, συμπεριλαμβανομένου του ραψίματος των μηχανών, των αυτόματων τεμνουσών μηχανών, των μηχανών εκτύπωσης υψηλής ανάλυσης κ.λπ., έτσι η ικανότητα παραγωγής πήδησε στους χρόνους από πριν.


Το 2018, η επιχείρηση καθιέρωσε ολόκληρη τη resonable Ε&Α της, παραγωγή, σύστημα πωλήσεων, και έγινε βαθμιαία ανταγωνιστική όλο και περισσότεροι στον κόσμο

img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~120

Ετήσιες πωλήσεις : 3 Million-4 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Sino Inflatables Co., Ltd. (Guangzhou) Πιστοποιήσεις Κίνα Sino Inflatables Co., Ltd. (Guangzhou) Πιστοποιήσεις Κίνα Sino Inflatables Co., Ltd. (Guangzhou) Πιστοποιήσεις Κίνα Sino Inflatables Co., Ltd. (Guangzhou) Πιστοποιήσεις